Art Pens

DigitalvizijaIN

Art PensDigitalvizija in je novo ime starog obrta koji na otoku Braču egzistira još od 1985.g. Nakon mnogih godina usavršavanja u svojoj domeni fotografije, web dizajna, snimanja iz zraka i ostalog, odlučili smo promovirati naš prelijepi otok pomoću autohtonih sorti karakterističnih za naše područje. Naša ideja bila je napraviti penkalu, proizvod koji je potreban svima nama, a koji ujedno može biti i vrlo specijalan poklon za vaše voljene i za poslovne partnere jer je svaka penkala ručno rađena a k tome i unikatna baš kao što je svaki komad drva različit i specifičan na svoj način.

Tako smo kao zaljubljenici svoga otoka a sve u svrhu njegove promocije stvorili jedan vrlo inovativan i poseban proizvod koji će se, nadamo se, mnogima od vas svidjeti.

Vaša košarica

 x 

Košarica je prazna

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.