Art Pens

DigitalvizijaIN

Email

Šampjer No.9

124-hp-9-(2)
124-hp-9-(3)
Opis

Dimenzije: 13 cm dužina

Penkala je napravljena od oslikanog drva u akril tehnici renomiranog hrvatskog akademskog slikara Hrvoja Peruzovića. Završni sloj extra visoko poliranje. Ručna izrada i svaka penkala je unikatna.

Metalni uložak promjenjiv. Metalni djelovi su od vrlo kvalitetnog chroma i coppera.

Ekskluzivna kutija od umjetne kože crne boje s logotipom. Unutrašnjost kartonski pliš.
Dimenzije D 16,5 * Š 6,5 * V 3

Umjetnik: Hrvoje Marko Peruzović je hrvatski je akademski slikar, grafičar, ilustrator, kipar i fotograf. Završio je grafički odjel Škole za primijenjenu umjetnost i dizajn u Splitu. Diplomirao je slikarstvo 1995. na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu, studijski je boravio u Parizu, Milanu, Veneciji i Beču. Danas živi i radi u Bolu na otoku Braču. Tehnika kojom se najviše služi jest akrilika na platnu. Djela su mu izložena u muzejskim i inim zbirkama, izlagao je na kolektivnim i samostalnim izložbama u tuzemstvu i inozemstvu.

Vaša košarica

 x 

Košarica je prazna

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.